... { "event": { "token": "TOKEN", "expectedAction": "USER_ACTION", "siteKey": "6Lc5rpYpAAAAAD1m_2pDSt46lhjtI4qQZ_PWx7ww", } }

Smeedijzeren terrashek – Project Rotterdam

nov 3, 2023 | Een greep uit onze projecten

In 2023 hebben we met trots een prachtig project afgerond in Rotterdam, waarbij we een unieke smeedijzeren terrashek hebben geïnstalleerd bij een particuliere woning. Dit project, gesitueerd in een rustige woonwijk, weerspiegelt ons vakmanschap en oog voor detail. Het doel was om een stijlvol en duurzaam terrashek te creëren dat perfect aansluit bij de esthetiek van de woning en tegelijkertijd bijdraagt aan de veiligheid en het comfort van de bewoners.

Ontwerp en Materialen

Het terrashek is ontworpen in een klassieke art nouveau stijl, met sierlijke, organische lijnen die een tijdloze uitstraling geven. Dit ontwerp was een bewuste keuze van de klant, die op zoek was naar een hekwerk dat zowel functioneel als artistiek is. Het smeedijzeren hekwerk is gemaakt van hoogwaardig staal, dat na productie is warm verzinkt om het te beschermen tegen roest en andere weersinvloeden. Deze afwerking zorgt ervoor dat het hekwerk onderhoudsvrij is en vele jaren meegaat, zelfs in het wisselvallige Nederlandse klimaat.

Uitvoering en Installatie

De installatie van het terrashek vond plaats in het voorjaar van 2023. Ons team van ervaren vakmensen heeft het hekwerk met grote precisie geplaatst, waarbij rekening werd gehouden met de bestaande structuur van het terras en de architectonische elementen van de woning. De bevestiging van het hekwerk is zodanig uitgevoerd dat het stevig en stabiel staat, zonder concessies te doen aan het esthetische ontwerp. Dit project omvatte ook het op maat maken van bepaalde hekpanelen om perfect aan te sluiten op de specifieke afmetingen van het terras.

Resultaat

Het eindresultaat is een prachtig terrashek dat niet alleen bijdraagt aan de veiligheid van het terras, maar ook een esthetisch hoogtepunt vormt van de buitenruimte. De sierlijke vormen van het smeedijzeren hekwerk harmoniëren perfect met de groene omgeving en het houten terras, wat zorgt voor een uitnodigende en stijlvolle ambiance. De klant was zeer tevreden met het resultaat.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.