... { "event": { "token": "TOKEN", "expectedAction": "USER_ACTION", "siteKey": "6Lc5rpYpAAAAAD1m_2pDSt46lhjtI4qQZ_PWx7ww", } }

Onze projecten

Onze projecten tref je op heel veel verschillende plaatsen aan. Bij luxe villa’s, landhuizen, kastelen, maar ook bij woonboerderijen en klassieke grachtenwoningen. Of de Franse balkons die we natuurlijk ook bij appartementen plaatsen. We zijn echt ontzettend trots op onze relaties met wie we een mooi partnerschap hebben gekregen.

Smeedijzeren Toegangspoorten en hekken

We worden al jaren gewaardeerd om onze kwalitatief hoogwaardige toegangspoorten. Vooral om de vele stijlen die we kunnen aanbieden. Wat wij zo leuk vinden aan ons werk, zijn de meest uiteenlopende wensen en ideeën die onze relaties aandragen. Het is elke keer weer een supergave uitdaging om een schets om te mogen zetten in een werkbare technische tekening en een uitdagend project.

Balustrades en traphekken

We mogen onze projecten in de mooiste huizen en kastelen uitvoeren. Elke keer is het weer ontzettend spannend of het eindresultaat zo mooi is als we vooraf met de klant bedacht hebben. Maar elke keer blijkt het spanning voor niks. Het resultaat overtreft vaak alle verwachtingen. Als je dan binnenkomt en die geweldige trap en balustrade je tegemoet straalt. Prachtig, vinden we dat!

Lantaarns en tuinmeubelen

Met verlichting kun je schitterende effecten bereiken. Bedenk maar eens als je in de avond door een wat luxere woonwijk wandelt. Prachtig verlichte landhuizen en romantisch verlichte tuinen en percelen. Dit zijn investeringen in direct woongenot. Duurder als standaardverlichting, maar zoveel mooier en duurzamer.

Beelden vertellen het

We kunnen er nog veel verhalen over schrijven, maar beelden zeggen meer dan al die woorden. Bekijk daarom hier een kleine greep uit onze projecten!

Gouden trap Qatar

Gouden trap Qatar

OX Iron Art stond in 2017 op de beurs Index in Dubai. Vanuit deze beurs hebben wij een project uitgevoerd voor de koninklijke familie in Qatar. Men was tevreden met onze producten en onze vakkennis waardoor wij de opdracht hebben gekregen. Hiermee hebben wij een...

Aerdenhout: een project in uitvoering

Aerdenhout: een project in uitvoering

Op dit moment werken we keihard aan een prachtige opdracht in het chique Aerdenhout. En wat voor één! We mogen hier verschillende vaardigheden laten zien en samensmelten tot een evenwichtig geheel. Natuurlijk, de zware smeedijzeren toegangspoort is de kern. Kijk maar...

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.