... { "event": { "token": "TOKEN", "expectedAction": "USER_ACTION", "siteKey": "6Lc5rpYpAAAAAD1m_2pDSt46lhjtI4qQZ_PWx7ww", } }

Over ons

Olga Surova

Mijn naam is Olga Surova. Oorspronkelijk kom ik uit Oekraïne, maar ik woon en werk al vele jaren in Nederland. Na mijn Hogere Technische Opleiding heb ik lang gewerkt bij Philips in Roosendaal. Als designer van onder andere kleding en metalen voorwerpen en meubels heb ik van deze hobby in 2014 mijn werk kunnen maken. Toen een hele spannende stap, maar inmiddels mag ik concluderen dat het de beste stap in mijn leven is geweest. De waardering van klanten, het de hele dag bezig zijn met je grote passie, geweldig! 

Familiegevoel

Ik werk nauw samen met mijn broer en andere familieleden en vaklieden in Oekraïne en Rusland. Zij zetten mijn ontwerpen om in eindproducten. Deze onderscheiden zich door hun hoge mate van perfectie, gekoppeld aan kwaliteit en nauwkeurige maatvoering. Dit soort vakmanschap vind je helaas niet meer in Nederland en je kunt ook niet ‘even’ een specialist daar bellen. Ik heb jarenlang gewerkt aan een netwerk van vakspecialisten dat ook leverbetrouwbaar is. Zij borgen de kwaliteit en maatwerk waarom we nu bekend staan.

foto olga

We willen het beste van alle werelden leveren

Die selectie van vaklieden en bedrijven doen we dan ook helemaal vanuit Nederland. We volgen de Europese normen en regels en leveren altijd volgens de voorwaarden van de Koninklijke Metaalunie, waarbij we zijn aangesloten. Hoewel we eigenlijk altijd in een fijn partnership onze klanten blij weten te maken, scheppen we op die manier ook een onafhankelijk kader waarop wij en onze opdrachtgevers terug kunnen vallen. Met name vanuit onze groeiende groep gemeentelijke opdrachtgevers is dit zelfs een eis.

 

Wereldwijd, maar focus op Nederland en Europa

In 2014 hebben we deelgenomen aan de beurs ‘Big 5’ in Dubai. In 2017, in datzelfde land, aan de beurs ‘Index’. We hebben mogen deelnemen aan projecten in Dubai en Qatar. Zo hebben we schitterende huizen mogen voorzien van ons smeedwerk.

In 2018 en 2020 stonden we op de Eigen Huis-beurs in Utrecht. Want ons hart ligt toch bij Nederlandse en Europese opdrachtgevers. Waarom? Omdat de beste bouwvakkers uit Nederland komen. Hún nauwkeurigheid en vakmanschap helpen die van ons nóg beter tot uiting te komen. We zijn supertrots dat we ons in Nederland zo goed bewezen hebben met unieke oplossingen, hoge kwaliteit en tevreden klanten. Want dáár doen we het voor!

Vragen?

Wilt u meer informatie? Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend gesprek. Bellen of mailen is ook mogelijk.

Telefoon: +31 6 295 74077 | +31 631 76 76 52

E-mail: info@ox-ironart.com

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.