Privacybeleid

Het onderstaande privacy statement is van toepassing op alle site bezoeken, transacties en overeenkomsten

met Ox Iron Art (KvK nummer: 56942672), Ambachtsplein 18, 2390 AA Hazerswoude-dorp (www.oxironart.

com).

Grondslag verwerking persoonsgegevens

Ox Iron Art verwerkt uw gewone persoonsgegevens naar de wettelijke grondslagen van de AVGwet.

Op basis van deze wet, kunnen wij een beroep doen op (één van de) onderstaande

grondslagen

Toestemming van de betrokken persoon (Nieuwsbrieven, overeenkomsten)

• Noodzaak voor het uitvoeren van een overeenkomst

• Noodzakelijk voor het nakomen van onze wettelijke verplichtingen

• Behartigen gerechtvaardigde belangen (verwerking overeenkomst /personeelsadministratie)

Doeleinden van verwerking

Ox Iron Art verwerkt uw persoonsgegevens voor:

• de uitvoering van overeenkomsten, transacties en diensten

• relatiebeheer

• nieuwsbrieven

• product- en dienstontwikkeling

• administratieve handelingen

• het bepalen van strategie en beleid

• personeelsadministratie

• sollicitatieprocedure

• aanbiedingen

Ox Iron Art verwerkt persoonsgegevens die nodig zijn om de overeenkomst te kunnen

nakomen. Deze gegevens zijn verzameld op een overeenkomst of heeft u al met een eerdere

overeenkomst doorgegeven. We gaan een orderbevestiging sturen, een factuur en indien nodig

een herinnering of aanmaning.

Met het geven van een opdracht geeft u tevens toestemming om de door u verstrekte

persoonsgegevens te gebruiken voor administratieve verwerking. Zonder deze verwerking

kunnen wij u niet van dienst zijn.

Iedereen kan zich voor onze nieuwsbrief opgeven, we sturen u dan regelmatig nieuws per mail.

Deze brieven bevatten onzichtbare codes, waarmee wij kunnen volgen hoeveel mensen onze

nieuwsbrief lezen en op welke onderwerpen er doorgeklikt wordt. We registreren niets op naam,

we gebruiken alleen algemene informatie om onze nieuwsbrief te kunnen verbeteren. De

nieuwsbrief kunt u ook gemakkelijk weer afmelden, via een link onderaan de nieuwsbrief.

Bij het bezoeken van onze website zullen zonder uw toestemming geen persoonsgegevens

door ons worden verzameld. Wij registreren wel gegevens die geen persoonlijke informatie

bevatten. Dit om inzicht te krijgen in de wijze waarop onze website wordt gebruikt (cookies).

Verstrekken van persoonsgegevens

Ox Iron Art heeft uw gegevens nodig om de administratie te voeren, om contact met u op te

nemen om onze plichten voortvloeiend uit de gemaakte overeenkomsten te kunnen nakomen

en om correspondentiegegevens op te slaan.

Indien u geen gegevens zou verstrekken, kan Ox Iron Art haar werk niet doen en kunnen wij u

niet van dienst zijn. Hierdoor is het verstrekken van persoonsgegevens een voorwaarde bij het

aangaan van een overeenkomst met Ox Iron Art.

Daarnaast gebruikt Ox Iron Art uw gegevens om contact op te nemen om uw

opdracht/reservering te bespreken, waar u wellicht prijs op zou kunnen stellen; tevredenheid,

aanpassing, aanbiedingen (tenzij u aangegeven heeft dat u geen aanbiedingen e.d. wenst te

ontvangen).

Ontvangers van persoonsgegevens

Ox Iron Art verwerkt uw gegevens in een database, dit systeem gebruikt Ox Iron Art alleen voor

de verwerking en ontwikkeling van onze producten en diensten. De database van Ox Iron Art is

goed beveiligd volgens Europese normen.

Een beperkt deel van persoonsgegevens zullen verstrekt worden aan derden, voor doeleinden

die nodig zijn om onze diensten te kunnen leveren en nakoming van de gemaakte

overeenkomst.

Met de “derden” waar Ox Iron Art gebruik van maakt om haar diensten te kunnen leveren zijn de

nodige (verwerkers)overeenkomsten tot grondslag.

Verstrekking aan derden

Uw persoonsgegevens worden niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming verstrekt aan derden

mits dit noodzakelijk is om een betreffende overeenkomst uit te voeren, een bepaalde dienst te

verlenen of wanneer de wet dat vereist. Uw persoonsgegevens zullen nooit worden verstrekt

aan derden buiten de EU.

Bewaren gegevens

Wij zullen uw gegevens bewaren zolang nodig is voor de verwerking van onze overeenkomst en

daarna volgens wettelijke termijnen van bewaarplicht in onze archieven.

Nieuwsbriefgegevens worden bewaard zolang u daar toestemming voor heeft gegeven, zodra

een

uitschrijving voor een nieuwsbrief is ontvangen, zullen wij de gegevens verwijderen. Wij zullen

uw gegevens niet langer bewaren dan nodig is.

Gegevensbeveiliging

Ox Iron Art maakt gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de

verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang

kunnen verschaffen tot deze gegevens.

Ox Iron Art maakt met haar website gebruik van een internetbedrijf in Nederland, dit bedrijf

heeft de servers goed beveiligd, uw gegevens worden beveiligd volgens de geldende

veiligheidsnormen.

Social Media Buttons

Wij hebben een aantal social media Buttons op onze website staan. Dit om het zo gemakkelijk

mogelijk te maken om berichten te delen. De social mediakanalen werken met cookies en

houden zich aan de EU-US privacy Shield. Wij maken gebruik van:

– YouTube (video)

Cookies

Ox Iron Art maakt gebruik op haar website van twee soorten cookies:

– Functionele cookies : Het voornaamste doel van deze cookies is om u tijd en moeite te

besparen. Als u bijvoorbeeld een webpagina aan uw persoonlijke voorkeuren aanpast of als u

navigeert in een website, worden dankzij cookies de gekozen instellingen en voorkeuren

onthouden voor toekomstig gebruik. Wanneer u de website later weer bezoekt, kunnen de

eerder ingevoerde gegevens worden opgehaald door de cookies, waardoor u eenvoudig weer

de mogelijkheden van de website kunt gebruiken zoals u die eerder hebt ingesteld.

– Analytics cookies : Ox Iron Art maakt gebruik van analytische cookies (Google Analytics).

Door middel van deze cookies krijgt Westerbouw inzicht in het gebruik van onze website. De

informatie die hiermee verkregen wordt, analyseert Google voor ons. De privacy van de

bezoeker blijft met deze analytische cookies gewaarborgd. Met deze data kunnen wij onze

website optimaliseren, waardoor wij de gebruikerservaring voor u als bezoeker kunnen

verbeteren. Google is een Amerikaans bedrijf, dat haar gegevens op Amerikaanse servers

opslaat. Google voldoet hiermee aan de EU-US Privacy Shield Principes.

Bij Ox Iron Art worden cookies automatisch geaccepteerd, maar u kunt de instellingen van uw

browser zodanig wijzigen dat cookies desgewenst niet worden geaccepteerd. Als u ervoor kiest

om cookies niet te accepteren, kunt u mogelijk niet volledig gebruikmaken van interactieve

mogelijkheden van deze website of andere sites die u bezoekt.

Links naar andere websites

Onze internetpagina’s bevatten links naar andere websites. Ox Iron Art is niet verantwoordelijk

voor het privacybeleid van websites die niet onder Ox Iron Art vallen. Wij verwijzen u in deze

situatie door naar de privacyverklaring van de betreffende website.

Meldplicht datalekken

Ox Iron Art zal in geval van een datalek, dit direct melden aan ons internetbureau, die haar

gegevens verder volgens de AVG meldt aan de Autoriteit Persoonsgegevens. Een datalek is een

inbreuk op de beveiliging van persoonsgegevens (hack). Alle betrokkenen zullen tevens

geïnformeerd worden over het datalek en er zal met spoed in kaart worden gebracht welk risico

er gelopen wordt met het ontstane datalek

Recht Inzage, rectificatie, wissen en bezwaar

U mag Ox Iron Art vragen om inzage in de gegevens die van u zijn opgeslagen. Ook kunt

u Recht Inzage, rectificatie, wissen en bezwaar U mag Ox Iron Art vragen om inzage in de

gegevens die van u zijn opgeslagen. Ook kunt u Ox Iron Art verzoeken deze gegevens te

wijzigen, aan te vullen of te verwijderen.

Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via info@ox-ironart.com

Na ontvangst van uw verzoek wordt deze getoetst naar wettelijke standaarden voorgaande de

gegevens te verwijderen.

U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens of u kunt uw toestemming om

gegevens te verwerken intrekken. Ox Iron Art zal uw bezwaar/intrekking toetsen, d.w.z. kijken

of uw bezwaar de verwerking van de doeleinden niet in gevaar brengt.

Indien u klachten heeft over de verwerking van persoonsgegevens kunt u uw klacht richten aan:

autoriteitpersoonsgegevens.nl

Geautomatiseerde besluitvorming

Ox Iron Art maakt gebruik van geautomatiseerde besluitvorming m.b.t. het toetsen van

kredietwaardigheid van onze klanten. De mogelijkheid bestaat dat Ox Iron Art onderzoek doet

naar de kredietwaardigheid voordat er werkzaamheden verricht worden. Indien er een negatief

resultaat uit dit onderzoek komt, kan Ox Iron Art ervoor kiezen om de overeenkomst te

ontbinden. Ox Iron Art kan er ook voor kiezen, in geval van slechte kredietwaardigheid,

stapsgewijs werkzaamheden te doen, waarbij betaling vooraf een voorwaarde kan zijn.

Wijzigingen

Ox Iron Art behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze

privacyverklaring, bijvoorbeeld vanwege nieuwe wettelijke ontwikkelingen of onlinediensten.

De meest recente privacyverklaring kunt u vinden in de footer van onze website: www.oxironart.

com

Nederlands