... { "event": { "token": "TOKEN", "expectedAction": "USER_ACTION", "siteKey": "6Lc5rpYpAAAAAD1m_2pDSt46lhjtI4qQZ_PWx7ww", } }

Stalen afscheidingswand met deur – Project Veen

okt 3, 2023 | Een greep uit onze projecten

Een Perfecte Mix van Stijl en Functionaliteit

Onze stalen afscheidingswand met deur combineert op unieke wijze esthetiek met praktisch nut. Gemaakt van hoogwaardig smeedijzer en voorzien van 6 mm gehard glas, is deze wand een perfecte keuze voor wie zijn interieur een moderne, elegante uitstraling wil geven. De wand fungeert niet alleen als fysieke scheiding tussen ruimtes, maar dient ook als een stijlvol designstatement dat elke kamer naar een hoger niveau tilt.

Vakkundig Handwerk voor een Duurzame Oplossing

Elke afscheidingswand wordt met de hand vervaardigd door vakmensen die oog hebben voor detail. Het gebruikte smeedijzer is sterk en duurzaam, wat zorgt voor een constructie die bestand is tegen de tand des tijds. De moderne zwarte afwerking geeft de wand een tijdloze uitstraling, terwijl de 6 mm dikke glasplaten zorgen voor een helder en ruimtelijk effect. Dit zorgt ervoor dat de wand niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de esthetiek van uw interieur.

Veilig en Betrouwbaar

Veiligheid is een belangrijke overweging in ons ontwerp. Het gebruik van gehard glas biedt extra zekerheid, omdat dit type glas veel sterker is dan standaard glas en minder snel breekt. Mocht het toch breken, dan valt het uiteen in kleine, onscherpe stukjes, wat het veel veiliger maakt voor huishoudens met kinderen of huisdieren. De stevige stalen constructie garandeert dat de wand jarenlang meegaat zonder aan kwaliteit in te boeten, zelfs bij intensief gebruik.

Nauwkeurige Installatie op Uw Parketvloer

Onze ervaren installateurs zorgen voor een nauwkeurige plaatsing van de afscheidingswand, zelfs op gevoelige ondergronden zoals parketvloeren. We nemen alle benodigde voorzorgsmaatregelen om te voorkomen dat de vloer of muren beschadigd raken tijdens de installatie. Dit zorgt ervoor dat uw interieur zijn schoonheid en integriteit behoudt, terwijl u kunt genieten van de voordelen van uw nieuwe scheidingswand.

Een Toevoeging aan Elk Interieur

Dankzij het strakke en minimalistische ontwerp past deze stalen afscheidingswand in elk interieur, of het nu modern, klassiek of industrieel is. De combinatie van zwart staal en glas creëert een open en lichte sfeer, die tegelijkertijd een gevoel van luxe en verfijning uitstraalt. Het glas laat licht door, waardoor er een dynamische interactie ontstaat tussen de verschillende ruimtes, zonder dat ze volledig van elkaar worden afgesloten.

Op Maat Gemaakt voor Uw Wensen

Wij begrijpen dat elke ruimte uniek is, en daarom bieden wij maatwerkopties aan voor onze stalen afscheidingswanden. Of u nu kiest voor een enkele deur, dubbele deuren of schuifdeuren, wij kunnen het ontwerp aanpassen aan uw specifieke wensen en behoeften. Ons team staat klaar om u te adviseren over de beste oplossing voor uw ruimte, zodat u verzekerd bent van een perfect passend eindresultaat.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.