... { "event": { "token": "TOKEN", "expectedAction": "USER_ACTION", "siteKey": "6Lc5rpYpAAAAAD1m_2pDSt46lhjtI4qQZ_PWx7ww", } }

Smeedijzeren trapbalustrade en trapleuning – Project Lochem

jul 3, 2023 | Een greep uit onze projecten

In 2023 hebben we voor een Bed & Breakfast in Lochem een uitmuntend project afgerond waarbij ambachtelijke technieken zijn ingezet om een smeedijzeren trapbalustrade en trapleuning te vervaardigen. Deze stukken zijn met de hand gemaakt door ervaren smeden, waarbij traditionele smeedtechnieken zijn gebruikt om de complexe patronen en sierlijke krullen te creëren die kenmerkend zijn voor het design.

De trapbalustrade en leuning van smeedijzer versterken niet alleen de esthetiek van het interieur maar verhogen ook de functionaliteit door betrouwbare veiligheid te bieden. De zorgvuldig vervaardigde krullen en ornamenten in het smeedijzer voegen een artistieke flair toe die naadloos aansluit bij zowel de moderne als traditionele decorstijlen van de Bed & Breakfast. Deze combinatie van kunst en ambacht resulteert in een duurzame, elegante oplossing die de tijd trotseert.

De keuze voor ambachtelijke smeedtechnieken benadrukt onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Elk detail in het ontwerp is zorgvuldig overwogen en uitgevoerd, wat resulteert in een product dat niet alleen mooi maar ook functioneel is. Dit project in Lochem is een prachtig voorbeeld van hoe traditionele ambachtelijke technieken kunnen worden toegepast om hedendaagse interieurs te verrijken, en versterkt de charme en het unieke karakter van de Bed & Breakfast.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.