... { "event": { "token": "TOKEN", "expectedAction": "USER_ACTION", "siteKey": "6Lc5rpYpAAAAAD1m_2pDSt46lhjtI4qQZ_PWx7ww", } }

OX Iron Art stond in 2017 op de beurs Index in Dubai. Vanuit deze beurs hebben wij een project uitgevoerd voor de koninklijke familie in Qatar.

Men was tevreden met onze producten en onze vakkennis waardoor wij de opdracht hebben gekregen. Hiermee hebben wij een voetafdruk kunnen zetten in Al Rayyan in Qatar.

De stijl van de trap is modern met rechtop staande spijlen en spiralen. Handgesmede bloemen en andere elementen zijn verwerkt in een metalen kantpatroon. De trap is zwaar in gewicht, maar door het design en de uitvoering lijkt de trap veel lichter en lijkt hij bijna te zweven, te dansen in de ruimte.
De trapleuningen en balustrades vormen een harmonieus geheel met het marmer van het paleis. De gesmede bloemen van de trapleuning lijken terug te komen in het patroon van het marmer. De leuningen van het wentelende gedeelte lopen perfect mee met de rondingen van de trap. 
Het resultaat van het creatieve werk van onze ontwerper en de vakkennis van onze smeden en ingenieurs van OX Iron Art.
Wij hebben dit project uitgevoerd in samenwerking met Perla Lichi, een vooraanstaand Amerikaans interieurontwerper.
Onze mensen hebben alles afgemeten, de design en technische tekeningen gemaakt en deze naar Qatar gestuurd. Na goedkeuring zijn we verder aan de slag gegaan. De leuningen zijn van smeedijzer dat bekleed is met hoogwaardig bladgoud in de look van 24-karaats goud.
Op de foto’s zie je het schitterende resultaat, een paleiswaardige trap.

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.