... { "event": { "token": "TOKEN", "expectedAction": "USER_ACTION", "siteKey": "6Lc5rpYpAAAAAD1m_2pDSt46lhjtI4qQZ_PWx7ww", } }

Een klant had in een tuincentrum moderne tuinmeubelen gezien. Ongeveer het model dat hij zocht, maar erg laag en niet van bijzonder hoge kwaliteit.

Op zoek naar beter kwam hij uit bij Ox Iron Art. Hij liet ons de bank zien de bank en gaf aan wat zijn wensen waren. De bank moest bestand zijn tegen het Hollandse klimaat, all season, stevig, dus niet na een paar jaar al rijp voor de sloop én hij moest hoger op de poten.

Samen kwamen we uit op een combinatie van twee royale banken van 3 meter, die je in een hoekopstelling kunt plaatsen. De bank kreeg een hoogte van 51 cm. De rugleuning is verstelbaar en kan ook weggehaald worden.

De banken en bijbehorende tafel, zijn gemaakt van een combinatie van het bijna onverwoestbare en onderhoudsvrije roestvast staal en thermohout. In tegenstelling tot gewoon hout, werkt thermohout niet bij weerswisselingen. De zit- en rugkussens zijn gevuld met een speciaal schuimrubber dat een sterke en langdurige veerkracht heeft. Ze zijn regenbestendig. Door hun gewicht van 150 kg waaien ze zelfs bij storm niet snel weg.

Deze klant was blij dat hij in een fijne samenwerking met een leverancier zijn wensen vertaald kon krijgen in zijn ideale product. Ox Iron Art is blij een mooi en sterk product met een lange levensduur te kunnen leveren aan een tevreden klant.

Ook voor jou zijn deze moderne tuinmeubelen beschikbaar in een ideale uitvoering en maten. Aarzel niet en vraag een vrijblijvende offerte met bijbehorende prijsopgaaf aan.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.