Tuinmeubelen Ox Iron Art

In verschillende lengtematen verkrijgbaar, van 1 tot 3 meter, en verschillende materiaalsoorten, zoals aluminium, RVS of smeedijzer. Vraag vrijblijvend een prijsindicatie op. 

Eén van onze klanten had in een tuincentrum een hoekbank voor in de tuin gezien. De bank was ongeveer het model dat hij zocht, maar was wel erg laag en niet van bijzonder hoge kwaliteit.

Op zoek naar alternatieven kwam hij uit bij Ox Iron Art. Onze opdrachtgever toonde ons de bank die hij gezien had en gaf aan wat zijn wensen waren. De bank moest bestand zijn tegen het Hollandse klimaat, all season, stevig, niet na een paar jaar al rijp voor de sloop, en hoger op de poten.

Samen met deze klant kwam Ox Iron Art uit op een combinatie van twee royale banken van 3 meter, die je in een hoekopstelling kunt plaatsen. De bank kreeg een voor deze klant ideale hoogte van 51 cm. De rugleuning is verstelbaar en kan in zijn geheel ook nog eens weggehaald worden.

De banken, en bijbehorende tafel, zijn gemaakt van een combinatie van het bijna onverwoestbare en nagenoeg onderhoudsvrije roestvast staal en thermohout, dat in tegenstelling tot gewoon hout niet werkt bij weerswisselingen. De zit- en rugkussens zijn gevuld met een speciaal schuimrubber dat een ongekende sterke en langdurige veerkracht heeft. De kussens, in dezelfde kleur als het roestvast staal, zijn regenbestendig. Door hun gewicht van 150 kg zullen ze zelfs bij storm niet snel wegwaaien.

De klant was blij dat hij in een heel goede samenwerking met de leverancier zijn wensen vertaald kon krijgen in een uiteindelijk voor hem ideaal product. Ox Iron Art is blij dat zij een mooi en sterk product met een lange levensduur kan leveren aan een tevreden klant.

Ook voor u is deze bank beschikbaar in een voor u ideale uitvoering en maten. Aarzel niet en vraag een vrijblijvende offerte met bijbehorende prijsopgaaf aan.

Prijsindicatie opvragen