Smeedijzeren hekken van Ox Iron Art op maat.

Een hek is de meest veilige manier om uw terrein te markeren en te beveiligen tegen ongewenste indringers. Ox-Ironart maakt hekken op maat, perfect passend naar het aantal benodigde meters met een gelijke verdeling van de motieven, waardoor het een harmonieus geheel wordt. Onze smeden beheersen als geen ander de vaardigheden van de siersmeedkunst. Dit maakt ieder hekwerk uniek. Zoveel huizen, zoveel hekken, zoveel smaken. Misschien zelfs uw eigen design of logo. Wij ontwerpen samen met u een design dat een vanzelfsprekend verlengstuk wordt van uw woning, gebouw en tuin.

Waarom smeedijzer?

IJzer, aluminium en brons werken niet bij temperatuurschommelingen waardoor de producten niet, of nauwelijks, hoeven te worden bijgesteld. Het gesmede staal wordt gezandstraald, warm of koud verzinkt en daarna afgewerkt met een natte verflaag in de gewenste (RAL) kleur. Het metaal wordt door ons zodanig afgewerkt dat het een leven lang meegaat. Op deze manier is uw hek onderhoudsvrij en gaat het levenslang mee.

Vragen?

Wilt u meer informatie? Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend gesprek. Bellen of mailen is ook mogelijk.

+31 (0) 6295 74077 (NL)

+31 (0) 6236 28035 (NL)

E-mail: info@ox-ironart.com