Smeedijzeren deuren

Нет записей.

De ingang van uw woning of gebouw is belangrijk. Het is het smaakmakende element en als het ontwerp goed is in de eerste impressie direct goed.

Het enige waarover men zich dan nog verbaast is de schoonheid van het design. Het kan alleen gaan om een voordeur maar ook om een volledige pui, een voorportaal, een overkappin, of zelfs een serre. Hoe dan ook is een smeedijzeren deur in combinatie met hout in een prachtig kozijn meer dan een deur.

Het is een entree. Het glas dat eventueel gebruikt wordt in onze deuren is HR ISO glas (hoog rendement dubbel glas) Dit glas bestaat uit 2 glaslagen voorzien van een coating en daartussen gevuld met edelgas. De coating zorgt ervoor dat de warmtestraling vanuit het huis in de winter binnen blijft.

In de winter wordt de warmtestraling van de zon doorgelaten en in de zomer juist tegengehouden. De coating is vrijwel onzichtbaar. De finishing touch voor het design is het doorzetten van het design en zet de puntjes op de i.

Het design kan verfijnd worden doorgevoerd in het deur- en raambeslag en de sloten. Met name de grote sloten in de poort en voordeur kunnen een versterking zijn van het veiligheidsgevoel. De sloten hebben allemaal een certificering en kunnen eventueel op afstand worden bediend en voorzien worden van code.

Vragen?

Wilt u meer informatie? Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend gesprek.

Bellen of mailen is ook mogelijk.

Telephone: +31 6 295 74077 , +31 6 236 28035

E-mail: info@ox-ironart.com