... { "event": { "token": "TOKEN", "expectedAction": "USER_ACTION", "siteKey": "6Lc5rpYpAAAAAD1m_2pDSt46lhjtI4qQZ_PWx7ww", } }

Smeedijzeren afgedichte schuifpoort-toegangspoort PR 0019016

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
https://ox-ironart.com/product/smeedijzeren-afgedichte-schuifpoort-toegangspoort-pr-0019016/

Een bijzondere smeedijzeren schuifpoort en toegangspoort, deze PR0019016. Een klassiek ogende smeedijzeren toegangspoort die geen twee draaiende poortdelen heeft, maar één schuivende poort. Bovendien wilde de eigenaar dat de poort afgedicht was, maar toch doorzichtig. Dit laatste is namelijk heel praktisch tegen zwerfvuil. Als geheel moest de poort er natuurlijk onverminderd fraai uit komen te zien. De decoratieve smeedijzeren elementen dragen belangrijk bij aan de esthetische waarde waar deze klant naar op zoek was. Het is een uniek ontwerp geworden, dat speciaal voor deze klant met liefde en aandacht door ons is gemaakt.

Over deze smeedijzeren toegangspoort

Deze smeedijzeren afgedichte schuifpoort-toegangspoort PR 0019016 bestaat uit een centrale schuifdeur en twee loopdeuren. Doordat de poort schuift is er ruimte minder nodig. 

Je ziet meteen dat deze poort sierlijk gevormd smeedwerk heeft. De staven waarop het smeedwerk van de centrale schuifdeur is vastgezet, hebben een versiering in tulpvorm aan de bovenkant. Deze versiering komt terug in de versieringen bovenaan en onderaan de loopdeuren. Leuk detail: ze komen zelfs terug in de bolle lampen die boven op de stenen muren staan. De dwarsstaaf die voor extra stevigheid van de centrale schuifdeur zorgt, is uitgevoerd in een halve cirkel, perfect aansluitend op het sierlijke gebogen design. De afdichting tenslotte is gerealiseerd in getint plexiglas.

Gebruiksvriendelijk en praktisch

Natuurlijk is deze smeedijzeren schuifpoort voorzien van afstandsbediening en aangesloten op de beveiligingssystemen. Door de loopdeur hoef je niet altijd gebruik te maken van de grote smeedijzeren schuifpoort. Bij veel dagelijkse bewegingen, lopend of met de fiets, is dit wel zo praktisch.

Prijsindicatie

Geïnteresseerd in de smeedijzeren schuifpoort? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Je hebt dan een zware poort van 4 meter breed en 1.80 meter hoog. Maar er zijn veel meer uitvoeringen mogelijk. Denk aan een afdichting met (rook)glas, of met volledig dichte platen van staal, het mooi roestende Cortenstaal of met bewerkt hout. Gewoon openlaten kan natuurlijk ook.

Is dit ontwerp ook iets voor jou?

Kom dan eens praten. Op dit thema zijn immers ontelbare varianten mogelijk.

    Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.