Over ons

Wij zijn OX Iron Art, een Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in het bewerken van metaal, zoals smeden of gieten of decoratief bewerken.
OX Iron Art ontwerpt, fabriceert, levert en installeert diverse producten van smeedijzer, gietijzer en roestvast staal (RVS), zowel aan de particuliere als aan de zakelijke markt, in en buiten Nederland.
De productenreeks bestaat uit toegangspoorten, hekken, balkonhekken, trapleuningen, balustrades, wandlantaarns, lantaarnpalen, buitenverlichting, waterzuilen en -fonteinen, tuinbruggen, kettingpalen, tuinmeubelen, tuin-loungesets, tuinbanken en parkbanken.
OX Iron Art levert smeedijzeren poorten, hekken, trapleuningen en balustrades in basismodel of in de vorm van maatwerk. In dat laatste geval wordt het basismodel of uw eigen ontwerp aangepast aan uw wensen en eisen of wordt het smeedijzeren, hek, trap of poort in een nauwe samenwerking naar uw ontwerp en wensen gemaakt.
De lantaarns, waterzuilen, kettingpalen, tuinverlichting van gietijzer van OX Iron Art, ook de basismodellen, zijn geen dertien in een dozijn producten, en stralen een geheel eigen karakter uit en blijven uniek. De producten worden in een duurzaam proces gefabriceerd en gaan een leven lang mee.

Over OX Iron Art

Voor het ontwerp, de technische tekeningen en de verdere uit- en afwerking heeft OX Iron Art goede samenwerkingen met vooraanstaande (metaal)bedrijven in Nederland en vaklieden die deskundig zijn in het smeed- en gietwerk en de technieken die nodig zijn om een hoogwaardig eindresultaat op te leveren.
Het smeed- en gietwerk vindt plaats in de Oekraïne of Rusland, door smeden die het vakwerk in de vingers hebben.
De selectie van vaklieden en bedrijven met wie OX Iron Art samenwerkt, vindt plaats vanuit Nederland, naar Europese voorschriften en wet- en regelgeving.

Vragen?

Wilt u meer informatie? Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend gesprek. Bellen of mailen is ook mogelijk.

Telefoon: +31 6 295 74077 | +31 631 76 76 52

E-mail: info@ox-ironart.com

Nederlands