Smeedijzeren hekken

Smeedijzeren hekken basismodellen

Smeedijzeren hekken op maat

Smeedijzeren hekwerk van Ox Iron Art

OX Iron Art levert smeedijzeren hekken in verschillende uitvoeringen, op maat, perfect passend naar het aantal benodigde meters, met een gelijke verdeling van de motieven waardoor het een harmonieus geheel wordt. Wij leveren de hekken in alle soorten en maten. En in elk gewenst design. Zoals modern, klassiek, barok, Jugendstil of Amsterdamse school.

Kwaliteit en veelzijdigheid – ingrediënten voor functioneel en uniek hekwerk

Onze smeedijzeren hekken zijn van de hoogste kwaliteit. Wij leveren onze hekken in heel Nederland. Wij hebben jarenlange ervaring in het bewerken van metaal. Veel mensen hebben een voorkeur voor smeedijzer. Wij hebben ook ervaring met aluminium of RVS. En werken met brons en messing. Sommige onderdelen kunnen wij voor u vergulden. Aanbrengen van uw familiewapen of bedrijfslogo is mogelijk. Kortom, voor elk van uw wensen hebben wij de juiste oplossing.

De smeedijzeren hekken op maat hebben niet alleen een beveiligende functie maar geven daarnaast extra cachet aan en een waarde verhoging van uw perceel. Uw hek beveiligt en verfraait uw perceel.

Wij kunnen elk ontwerp realiseren, niet alleen in smeedijzer, maar ook bijvoorbeeld in Cortenstaal. Op deze manier kunt u de trotse eigenaar worden van een prachtig uniek hek welke u in nauwe samenwerking met ons kunt samenstellen en uitwerken.

Leent uw perceel zich ook voor een toegangspoort, dan kunnen wij u die leveren. Wij zorgen ervoor dat de stijl en het design van hek en poort naadloos en fraai op elkaar aansluiten. Kijk voor voorbeelden op onze site, bijvoorbeeld onder Smeedijzeren poorten op maat. Elk design mogelijk. (ox-ironart.com)

Daarnaast leveren wij tuinmeubelen en tuinverlichting, in dezelfde stijl als uw hek.

 Welk hek; welk design?

Wij leveren hekken die goed geschikt zijn voor het door u aangegeven doel. Desgewenst adviseren wij u bij uw keuze. Bij het vaststellen van de maten zullen wij u ondersteunen.

 Wijze van bewerking; onderhoud

Het smeedijzeren hekken wordt gezandstraald, warm verzinkt en gelakt of gecoat in elke gewenste RAL kleur. Door elk onderdeel te dompelen in een warm zinkbad brengen we een dikke laag zink aan. De buitenkant is daardoor volledig en permanent voorzien van een beschermende zinklaag. Bij holle onderdelen is op deze manier automatisch ook de binnenkant verzinkt. Door dit proces is het hek goed beschermd tegen corrosie. De levensduur wordt hiermee aanzienlijk verlengd. Het onderhoud wordt hierdoor tot het minimale beperkt. Warme verzinking en coating is inbegrepen in de prijs.

 Even een kijkje nemen?

U bent op afspraak altijd welkom in onze opslagruimte/showroom in Koudekerk a/d Rijn. Daar vindt u voorbeelden van ons hekwerk, buitenverlichting en waterzuilen voor in de tuin. Daar kunt u de kwaliteit en de uitstraling ervan zien, voelen en beleven.

Nederlands