Over ons

Ox Iron Art maakt topkwaliteit ambachtelijke smeedijzeren en gietijzeren  producten. Hekwerk, balustrades, poorten , balkons, lantaarns, te veel om op te noemen. Uw huis krijgt net dat beetje extra uitstraling. Een fraaie entree met een poort, een elegante omheining om uw tuin, een prachtige entree van uw woning, een mooie balustrade van uw trap of balkon, alles kan gemaakt worden door Ox Iron Art, uw partner in smeedijzer design.

Buiten smeedijzer werken wij ook met RVS en gietijzer.

Wilt u weten wat Ox Iron Art voor u kan betekenen of wilt u dat wij meekijken naar uw eigen ontwerp of individuele schetsen, wij maken in overleg met u een mooi ontwerp.

We werken in verschillende stijlen: modern, klassiek, barok, Jugendstil of Amsterdamse school. Elke stijl is mogelijk voor onze ambachtelijke smeden.

In onze smederijen smeden wij ijzer of brons naar de voorkeur van de opdrachtgever. Ieder denkbaar design is mogelijk voor zowel binnen als buiten.

Ox Iron Art werkt snel en klantvriendelijk, degelijk en kostenbesparend.

Vragen?

Wilt u meer informatie? Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend gesprek. Bellen of mailen is ook mogelijk.

+31 6 295 74077 

+31 6 236 28035

E-mail: info@ox-ironart.com