Over ons

Wij zijn OX Iron Art, een Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in het bewerken van metaal.

OX Iron Art ontwerpt, fabriceert, levert en installeert diverse producten van smeedijzer, gietijzer en roestvast staal (RVS), zowel aan de particuliere als aan de zakelijke markt, in en buiten Nederland.

De productenreeks bestaat uit toegangspoorten, hekken, balkonafrasteringen, trapleuningen, balustrades, wandlantaarns, lantaarnpalen, buitenverlichting, waterzuilen en -fonteinen, tuinbruggen, kettingpalen, tuinmeubelen, tuin-loungesets, tuinbanken en parkbanken.

OX Iron Art levert producten in een standaardmodel of in de vorm van maatwerk. In dat laatste geval wordt het basismodel aangepast aan uw wensen en eisen of wordt het product in een nauwe samenwerking naar uw ontwerp gemaakt.

De producten van OX Iron Art, ook de basismodellen, zijn geen dertien in een dozijn producten, en stralen een geheel eigen karakter uit. De producten worden in een duurzaam proces gefabriceerd en gaan een leven lang mee.

Voor het ontwerp, de technische tekeningen en de verdere uit- en afwerking heeft OX Ion Art goede samenwerkingen met vooraanstaande (metaal)bedrijven in Nederland en vaklieden die deskundig zijn in het smeed- en gietwerk en de technieken die nodig zijn om een hoogwaardig product op te leveren.

Het smeed- en gietwerk vindt plaats in de Oekraïne, door smeden die het vakwerk in de vingers hebben. De selectie van vaklieden en bedrijven met wie OX Iron Art samenwerkt, vindt plaats vanuit Nederland, naar Europese voorschriften en wet- en regelgeving.

Vragen?

Wilt u meer informatie? Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend gesprek. Bellen of mailen is ook mogelijk.

+31 6 295 74077 

+31 6 236 28035

E-mail: info@ox-ironart.com